Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش "ورزش سه"، برگر که پیش از این یک بار به سرطان تیروئید مبتلا شده بود، حالا بار دیگر باید با این بیماری دست و پنجه نرم کند. 
در سال 2017 این بازیکن در تورنمنت انگلیس به میدان نرفت و مشخص شد که از بیماری سرطان تیروئید رنج می‌برد. در حالی که بسیاری تصور می‌کردند که او به طور کامل درمان شده اما حالا این بیماری با قدرت برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
گفته می‌شود روند  درمانی او از این هفته در لندن آغاز شده است. این دروازه‌بان چلسی چهار سال قبل موفق شد این بیماری را با عمل جراحی و شیمی درمانی شکست دهد و بسیاری امیدوار هستند که این اتفاق بار دیگر رخ دهد. 
او در مراسم معارفه تیم ملی که سه‌شنبه عصر برگزار شد غایب بود و مدیران این تیم دلیل آن را «مسائل شخصی» عنوان کردند اما برگر شب گذشته شخصا پستی را در اینستاگرامش به اشتراک گذاشت تا این موضوع را اعلام کند. 


این دروازه‌بان آلمانی نوشت:« من همیشه گفته‌ام که ورزشکاران باید هر روز بجنگند تا در بهترین شرایط خودشان باشند. حالا من به این جنگیدن ادامه خواهم داد و امیدوارم که با انتشار عمومی مسیری که در حال طی کردنش هستم، بتوانم به کسانی که در موقعیتی مشابه قرار دارند کمک کنم.»
برگر یک سال قبل در گفتگو با بیلد درباره این بیماری و روند درمانش اظهار داشت:« من تنها دو سال داشتم. اول این بود که آیا از دنیا خواهم رفت. دکتر به من گفت که این قابل درمان‌ترین نوع سرطان است. سوال دومم این بود که اگر نمیرم، آیا می‌توانم دوباره فوتبال بازی کنم؟»
او درباره روند درمانش گفت:« من قرصی می‌خوردم که بدنم را رادیو اکتیو می‌کرد تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد، در طول این مدت نباید با دیگران در ارتباط می‌بودم. سه روز در اتاقی تنها بودم. این سخت‌ترین بخش درمان از نظر روانی بود. سه روز بدون هوای تازه و نور خورشید. پرستاران در لباس‌های فضانوردی برایم غذا می‌آوردند و من باید در دورترین گوشه اتاق می‌ماندم. این اتاق شبیه سیاه‌چال بود. احساس می‌کردم آدم فضایی هستم اما چند تمرینی که مربی دروازه‌بان‌ها برایم نوشته بود را انجام دادم. پرستاران می‌گفتند هرگز ندیدند کسی در آنجا تمرین کند. این بلندپروازی من بود.»

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: دروازه بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • سندرم ناخن زرد چیست؟